Пошук товару або артикулу...

7 переваг капсульних і чалдових кавомашин

Капсульна кава вже давно підкорила Європу, і з кожним роком число її прихильників росте. А все тому, що капсульні й чалдові кавомашини надзвичайно зручні та неймовірно красиві. Сьогодні ми розповімо про основні переваги цих чудо-машин, що ідеальні як для домашнього використання, так і в якості основної машини в офісі або барі. Ви обов'язково закохаєтесь в них! 

Чому капсульні та чалдові кавомашини - це незмінний європейський тренд?

1. Компактні розміри

Капсульна кавомашина займає дійсно мало місця, її легко можна розмістити навіть на самій маленькій кухні. Вона прекрасно впишеться в офісний простір, прикрасить конференц-залу або перемовну. Чалдова машина - ідеальне рішення для невеликих барів. Вона реально економить місце на стійці, якого завжди не вистачає; її легку вагу витримує абсолютно будь-яка поверхня. Приємним бонусом до компактності йде безшумність. Оскільки нема потреби молоти каву, кавомолка та інші вузли, які видають шум, в таких кавовамашинах відсутні.

2. Стильний зовнішній вигляд

Кожна капсульна кавоварка - це дизайнерський шедевр! Така різноманітність форм і кольорових гам є тільки у машин даного типу. Навіть до самого вибагливого інтер'єру можна легко підібрати модель, яка впишеться ідеально!

3. Легкість і простота використання

Для приготування кави в кавомашинах капсульного або чалдового типу не потрібно проходити спеціальне навчання або дивитися навчальні відео на Ютуб. Ви просто вставляєте капсулу або таблетку, натискаєте кнопку приготування кави та через 30 секунд напій готовий. Після завершення процесу приготування потрібно тільки викинути використану капсулу. Швидко і просто! 

Для офісів, кафе і барів є ще один суттєвий плюс: це можливість легко вести облік порцій кави, якої немає при використанні кавомашин інших типів. 

4. Мінімальне з можливого обслуговування

Капсульні кавомашини, як і чалдові, не потребують особливого догляду, на відміну від зернових кавомашин. Вам достатньо буде просто наповнювати її водою і спустошувати контейнер з капсулами. Ви будете позбавлені необхідності доглядати за кавомолкою, постійно чистити ріжок від кави й здувати кавові крихти зі столу. При використанні капсульної кавомашини цього нічого немає. Все завжди легко і чисто! 

5. Низька вартість

Собівартість чашки еспресо, приготованої на капсульній або чалдовій кавомашині, перевищує вартість аналогічної чашки, приготованої за допомогою зернової кавомашини. Проте загальна економіка виглядає інакше. За умови, що ви готуєте в день 5-6 чашок кави, загальна вартість капсульної кавомашини та капсул на 5 років вживання буде навіть трохи нижчою загальної вартості зернової кавомашини й кави в зернах на аналогічний період. 

Всі капсульні кавомашини стоять в рази дешевше, ніж зернові кавомашини, і в десятки разів менше, ніж професійні кавомашини для кафе і ресторанів. Вже сьогодні ви з легкістю для сімейного бюджету можете дозволити собі щоранку насолоджуватися смачною та ароматною кавою, точно як у кафе. А для власників барів - це серйозна економія на купівлі нового обладнання і догляді за ним. З капсульною, чалдовою кавомашиною легше і швидше запустити в роботу кафе або бар.

6. Чудова ароматна кава

Капсула з кавою є герметично упакованим контейнером, куди поміщається свіжообсмажена і перемелена кава, і оскільки відкриття контейнера відбувається безпосередньо перед приготуванням напою, то свіжість і аромат зберігаються ідеально. Кожен бариста знає, що для кращого смаку важливо максимально скоротити за часом ланцюжок «обсмажування-помел-екстракція», тоді вся свіжість і весь аромат повністю перейдуть до напою. Упакована у великі пачки кава, зернова чи мелена, при відкритті зберігає свіжість протягом 15 годин, потім починає видихатися. Еспресо з капсульної кавомашини за смаковими якостями перевершує той, що приготований в ріжковій кавомашині ще й тому, що кожна індивідуальна капсула містить точно відмірену дозу кави (7-8 грам), необхідну для приготування ідеальної кави. І не забуваємо про правильний помел. Заводський помел виключає ймовірність приготування надто рідкого еспресо (при грубому помелі) чи, навпаки, еспресо з гіркотою (при надмірно дрібному помелі). 

7. Різноманітність смаків

Крім традиційного еспресо, за допомогою капсул можна готувати капучино, какао, лате та інші смачні напої. Наприклад, капсули та чалди бренду Borbone дозволяють приготувати кілька різновидів еспресо і найміцніший ристретто, а в марки Nero Aroma є капсули з освіжаючим напоєм без кофеїну декафінато і ще цілий ряд видів кави. Кава в чалдах (монодозах) виробника Gimoka також має різні смаки: Gran Bar, Gran Festa, Gran Relax.  

Крім кави, в деяких машинах капсульного і чалдового типу можливе приготування чаю. Для того, щоб смаки кави та чаю не змішувалися, необхідно промивати кавомашину. Весь процес займає не більше 2-х хвилин.

Ми привели основні переваги капсульних кавомашин. Сподіваємося, за допомогою цієї статті ви зробите правильний вибір, коли вирішите почати пити натуральну смачну каву вдома чи пригощати нею своїх клієнтів. Якщо у вас виникли питання, телефонуйте нам, і ми з задоволенням на них відповімо! 

Тел. (066) 88-88-449, (097) 88-88-459.




Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...