Пошук товару або артикулу...

Як правильно вибрати сухі вершки

Как правильно выбрать сухие сливки

Вибираючи самостійно сухі вершки, не знаючи їх характеристик і сфери їх використання, можна проґавити важливі нюанси і помилитися у виборі. Наслідки – від зіпсованого смаку ранкової кави до втрати клієнтів. У цій статті ми розповімо вам, чим відрізняються сухі вершки, і на що звернути увагу при купівлі цього продукту.

 Сухі вершки для вендінгу і промисловості

Звичайні вершки для домашнього використання, які ви можете купити в магазинах, не можна використовувати в автоматах - вони для цього не призначені. У вендінговій індустрії особливі вимоги до інгредієнтів, вищі, ніж вимоги до продукції для дому або HoReCa.

 Які бувають сухі вершки для автоматів?

Бувають два види сухих вершків: порошкові і гранульовані.

Порошкові вершки («забілювачі») виготовляються майже без використання молока. Вони пом'якшують смак напою, надають йому ніжний вершковий присмак. У порівнянні з молоком, прості у використанні та економічні. Можна використовувати як в автоматах зі слабкими міксерами, так і з потужними міксерами.

Спробуйте Mokate Creamer Classic – виготовлені з використанням сучасних технологій вершки з класичним молочним смаком і ароматом. Оптимальний вибір за співвідношенням ціни і якості.

Гранульовані вершки – це молочний топінг для приготування класичного капучино. Він пом'якшує смак напою і утворює густу, стійку пінку. Можна використовувати як в автоматах зі слабкими міксерами, так і з потужними міксерами.

 Зверніть увагу на Mokate Topping Premium – це продукт європейської якості, з високим відсотком сухого молока, утворює стійку, пишну пінку і має приємний молочний аромат.

 Порошкові вершки, на відміну від гранульованих, вважаються бюджетним варіантом, так як в них менший відсоток сухого молока.

 Чому економити на вершках – погано?

 Бажання заощадити на собівартості зрозуміле, але у вендінгу це може спричинити за собою втрату для бізнесу. Неякісні інгредієнти погіршать смак напоїв, а це вплине на попит. Більш того, не призначені для вендінгу інгредієнти можуть порушити автоматику приготування напою. У таких випадках клієнт нерідко втрачає гроші, не отримавши замовленого напою, і може ніколи більше не підійти до вашого автомату за кавою, а деколи справа закінчується ремонтом автомата. Тому не будьте тим скупим, що платить двічі.

 Вимоги до сухих вершків для автоматів

 Вершки необхідної якості випускають тільки вузькопрофільні виробники. Вони дотримуються стандартів вендінгу і приводять свою продукцію у відповідність з ними.

Характеристики вершків для автоматів:

  • тривалий термін придатності за рахунок спеціальних інгредієнтів у їх складі, що попереджають коксування (злипання, злежування);

  • хороша сумісність з іншими інгредієнтами для приготування капучино, мокачино і інших складних напоїв;

  • висока сипкість;

  • вологостійкість;

  • легка розчинність при використанні;

  • утворення апетитної пінки.

Якісні гранульовані вершки для автоматів також не залишають осаду, не забивають міксер і не порошать, а гранули не розламуються. 

Як продукт вищої якості, вершки для вендінгу можна використовувати вдома і для HoReCa, але не навпаки – інгредієнти, які не мають потрібних характеристик, можуть забити міксер, що призведе до поломки автомата.

Сухі вершки в промисловості

В промисловості вершки застосовуються в різних цілях: для приготування розчинних напоїв (кава з вершками, капучино, мокачино, лате та ін.), для приготування сумішей для морозива, а також у випічці.

Отже, на що необхідно звернути увагу при виборі сухих вершків для вендінгу або промисловості:

  • вид і характеристики вершків;

  • призначення інгредієнта;

  • спеціалізація виробника.

Сухі вершки для HoReCa, Retail і домашнього використання 

У ресторанах, кафе, офісах і вдома зазвичай використовуються порційні сухі вершки, так як це зручно і економно. Вони дуже швидко розчиняються і не вимагають використання міксера. Великим попитом користуються вершки Mokate Caffeteria Carmen Classic, які відповідають потребам HoReCa, офісу і домашнього використання. Вони представлені в стіках, упаковках і пластикових банках.

Керуючись цими рекомендаціями, ви легко зробите правильний вибір і будете щодня радувати себе улюбленого, своїх близьких, колег і клієнтів м'яким смаком кави або чаю з молоком!

Підписуйтесь на нашу розсилку і групи в соціальних мережах, щоб отримувати більше корисної інформації.




Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...