Пошук товару або артикулу...
Как правильно выбрать сухие сливки
Останнє у розділі:

Як правильно вибрати сухі вершки

Как правильно выбрать сухие сливки
<p> Вибираючи самостійно сухі вершки, не знаючи їх характеристик і сфери їх використання, можна проґавити важливі нюанси і помилитися у виборі. Наслідки – від зіпсованого смаку ранкової кави до втрати клієнтів. У цій статті ми розповімо вам, чим відрізняються сухі вершки, і на що звернути увагу при купівлі цього продукту. </p> <p style="text-align: center;"> <i> Сухі вершки для вендінгу і промисловості </i> </p> <p> Звичайні вершки для домашнього використання, які ви можете купити в магазинах, не можна використовувати в автоматах - вони для цього не призначені. У вендінговій індустрії особливі вимоги до інгредієнтів, вищі, ніж вимоги до продукції для дому або HoReCa. </p> <p style="text-align: center;"> <i> Які бувають сухі вершки для автоматів? </i> </p> <p> Бувають два види <a target="_blank" href="/catalog/indgridients/slivki/">сухих вершків:</a> порошкові і гранульовані. </p> <p> Порошкові вершки («забілювачі») виготовляються майже без використання молока. Вони пом'якшують смак напою, надають йому ніжний вершковий присмак. У порівнянні з молоком, прості у використанні та економічні. Можна використовувати як в автоматах зі слабкими міксерами, так і з потужними міксерами. </p> <p> Спробуйте Mokate Creamer Classic – виготовлені з використанням сучасних технологій вершки з класичним молочним смаком і ароматом. Оптимальний вибір за співвідношенням ціни і якості. </p> <p> Гранульовані вершки – це молочний топінг для приготування класичного капучино. Він пом'якшує смак напою і утворює густу, стійку пінку. Можна використовувати як в автоматах зі слабкими міксерами, так і з потужними міксерами. </p> <p>  Зверніть увагу на Mokate Topping Premium – це продукт європейської якості, з високим відсотком сухого молока, утворює стійку, пишну пінку і має приємний молочний аромат. </p> <p>  Порошкові вершки, на відміну від гранульованих, вважаються бюджетним варіантом, так як в них менший відсоток сухого молока. </p> <p style="text-align: center;"> <i> Чому економити на вершках – погано?</i> </p> <p>  Бажання заощадити на собівартості зрозуміле, але у вендінгу це може спричинити за собою втрату для бізнесу. Неякісні інгредієнти погіршать смак напоїв, а це вплине на попит. Більш того, не призначені для вендінгу інгредієнти можуть порушити автоматику приготування напою. У таких випадках клієнт нерідко втрачає гроші, не отримавши замовленого напою, і може ніколи більше не підійти до вашого автомату за кавою, а деколи справа закінчується ремонтом автомата. Тому не будьте тим скупим, що платить двічі. </p> <p style="text-align: center;"> <i> Вимоги до сухих вершків для автоматів </i> </p> <p>  Вершки необхідної якості випускають тільки вузькопрофільні виробники. Вони дотримуються стандартів вендінгу і приводять свою продукцію у відповідність з ними. </p> <p style="text-align: center;"> <i>Характеристики вершків для автоматів: </i> </p> <p> </p> <ul> <li> <p> тривалий термін придатності за рахунок спеціальних інгредієнтів у їх складі, що попереджають коксування (злипання, злежування); </p> </li> <li> <p> хороша сумісність з іншими інгредієнтами для приготування капучино, мокачино і інших складних напоїв; </p> </li> <li> <p> висока сипкість; </p> </li> <li> <p> вологостійкість; </p> </li> <li> <p> легка розчинність при використанні; </p> </li> <li> <p> утворення апетитної пінки. </p> </li> </ul> <p> </p> <p> Якісні гранульовані вершки для автоматів також не залишають осаду, не забивають міксер і не порошать, а гранули не розламуються.  </p> <p> Як продукт вищої якості, вершки для вендінгу можна використовувати вдома і для HoReCa, але не навпаки – інгредієнти, які не мають потрібних характеристик, можуть забити міксер, що призведе до поломки автомата. </p> <p style="text-align: center;"> <i>Сухі вершки в промисловості</i> </p> <p> В промисловості вершки застосовуються в різних цілях: для приготування розчинних напоїв (кава з вершками, капучино, мокачино, лате та ін.), для приготування сумішей для морозива, а також у випічці. </p> <p> Отже, на що необхідно звернути увагу при виборі сухих вершків для вендінгу або промисловості: </p> <p> </p> <ul> <li> <p> вид і характеристики вершків; </p> </li> <li> <p> призначення інгредієнта; </p> </li> <li> <p> спеціалізація виробника. </p> </li> </ul> <p> </p> <p style="text-align: center;"> <i>Сухі вершки для HoReCa, Retail і домашнього використання  </i> </p> <p> У ресторанах, кафе, офісах і вдома зазвичай використовуються порційні сухі вершки, так як це зручно і економно. Вони дуже швидко розчиняються і не вимагають використання міксера. Великим попитом користуються вершки Mokate Caffeteria Carmen Classic, які відповідають потребам HoReCa, офісу і домашнього використання. Вони представлені в стіках, упаковках і пластикових банках. </p> <p> Керуючись цими рекомендаціями, ви легко зробите правильний вибір і будете щодня радувати себе улюбленого, своїх близьких, колег і клієнтів м'яким смаком кави або чаю з молоком! </p> <p> Підписуйтесь на нашу розсилку і групи в соціальних мережах, щоб отримувати більше корисної інформації. </p> <br> <br>

Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...