Пошук товару або артикулу...

Як правильно вибрати сухі вершки

Вибираючи самостійно сухі вершки для вендингових автоматів, підприємець-початківець може упустити важливі нюанси й помилитися, внаслідок чого втративши багатьох клієнтів. У цій статті ми розповімо вам, чим відрізняються сухі вершки різних типів та на що звернути увагу при покупці цього продукту для вендингу.

Сухі вершки для вендингу – особливості

Звичайні вершки для дому, які ви можете купити в магазинах, не дозволяється використовувати в автоматах – вони не призначені для цього. У вендингу особливі вимоги до інгредієнтів – вищі, ніж вимоги до продукції для дому або HoReCa.

Які бувають сухі вершки для вендингових автоматів? Виділяють два види продукту: порошкові та гранульовані.

Порошкові вершки («забілювачі») виготовляються майже без використання молока. Вони пом'якшують смак напою, надають йому ніжного вершкового смаку. У порівнянні з молоком, прості у вживанні та економічні. Продукт краще використовувати в автоматах зі слабкими міксерами, він добре поєднується із сублімованою кавою.

Спробуйте Mokate Creamer Classic – виготовлені з використанням сучасних технологій вершки з класичним молочним смаком і ароматом. Оптимальний вибір за співвідношенням ціни та якості.

Гранульовані вершки – це молочний топінг для приготування в кавовому автоматі класичного капучино. Він пом'якшує смак напою та утворює густу, стійку пінку. Такий продукт можна сміливо використовувати в автоматах із потужними міксерами, а підходить він більше для натуральної кави.

Зверніть увагу на Mokate Topping Premium – це вершки європейської якості з високим відсотком сухого молока, утворює стійку, пишну пінку і має приємний молочний аромат.

Порошкові вершки, на відміну від гранульованих, вважаються бюджетним варіантом, тому що в них менший відсоток сухого молока. Також існують універсальні вершки для вендингу, які підходять рівною мірою для розчинної й натуральної кави. Вони складаються частково із сухого молока і частково з рослинних інгредієнтів.

Чому економити на вершках – погано?

Бажання заощадити на собівартості зрозуміле, але у вендингу це може спричинити шкоду для бізнесу. Неякісні інгредієнти погіршать смак напоїв, а це вплине на попит. Щобільше, не призначені для вендингу інгредієнти можуть порушити автоматику приготування напою. У таких випадках клієнт часто втрачає гроші, не отримавши замовленого напою, і може ніколи більше не підійти до вашого автомата за кавою, а часом справа закінчується його ремонтом. Тому не будьте тим скупим, що платить двічі.

Вимоги до сухих вершків для автоматів

Вершки для кавових апаратів необхідної якості виготовляють лише вузькопрофільні виробники. Вони слідують прийнятим у вендингу стандартам і приводять свою продукцію у відповідність з ними.

Характеристики вершків для вендингових автоматів:

  • тривалий термін придатності за рахунок спеціальних інгредієнтів у їхньому складі, що запобігають коксуванню (злипання, злежування);

  • хороша сумісність з іншими інгредієнтами для приготування капучино, мокачино та інших складних напоїв;

  • висока сипкість;

  • вологостійкість;

  • легка розчинність при використанні;

  • утворення апетитної пінки.

Якісні гранульовані вершки для автоматів також не залишають осаду, не забивають міксер і не припадають пилом, а гранули не розламуються.

Як продукт більш високої якості, вершки для вендингу можна використовувати вдома і для HoReCa, але не навпаки –  інгредієнти, що не мають відповідні параметри, можуть забити міксер, що призведе до зламання автомата.

У ресторанах, кафе, офісах та вдома зазвичай використовуються порційні сухі вершки, адже це зручно й економно. Вони дуже швидко розчиняються та не вимагають використання міксера. Великим попитом користуються відповідні потребам HoReCa, офісу і домашнього вжитку вершки Mokate Caffeteria Carmen Classic, представлені в стіках, упаковках та пластикових банках.

Ну а в харчовій промисловості сухі вершки застосовуються в різних цілях: для приготування розчинних напоїв (кава з вершками, капучино, мокачино, лате та ін.), для приготування сумішей для морозива, а також у випічці.

Отже, на що необхідно звернути увагу при виборі сухих вершків для вендингу:

  • вид і характеристики вершків;

  • призначення інгредієнта;

  • спеціалізація виробника.

Керуючись цими рекомендаціями, ви легко зробите правильний вибір і щодня будете тішити себе коханого, своїх близьких, колег та клієнтів м'яким смаком кави або чаю з молоком!

Заповніть форму та отримайте детальну консультацію ! Надіслати

Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...