Пошук товару або артикулу...

Як вибрати гарячий шоколад для кавових автоматів

Гарячий шоколад – це популярний напій, який люблять мільйони. Тому бажано, щоб він був присутній в асортименті будь-якого торгового автомата, що продає напої. Однак при виборі шоколаду для вендингу нескладно помилитися та придбати неправильний продукт, що призведе до втрати клієнтів та зниження прибутку. З цієї статті ви дізнаєтесь, як вибрати хороший гарячий шоколад для кавового автомата.

Гарячий шоколад для вендингу

Для домашньої кухні або галузі HoReCa підходить будь-який гарячий шоколад, головна умова – гарна розчинність у гарячій воді. А ось з кавовим апаратом справа зовсім інша – кава-автомат дуже вимогливий до якості сумішей, що завантажуються. Особливості торговельного обладнання такі, що навіть незначне погіршення показників може призвести до забивання міксера, появи протікання, збоїв у роботі й навіть серйозних поломок.

Тому завантажуйте в кавомат лише професійний шоколад. Зрозуміло, його вартість дещо вища, зате як продукт дуже високої якості, цей порошок можна застосовувати і у сфері HoReCa, і в домашніх умовах, і в офісі, і в тривалих поїздках.

Вимоги до вендингового шоколаду

Вибираючи товар, простежте, щоб на упаковці обов'язково стояла позначка “для вендингу”. Це гарантія того, що виробник дотримується встановлених стандартів, тому шоколадний порошок має необхідні характеристики:

  • тривалий термін зберігання;

  • сумісність з іншими вендинговими сумішами;

  • високою сипкістю;

  • наявністю спеціальних добавок, що забезпечують збереження смакоароматичних властивостей навіть у несприятливих умовах зберігання;

  • підвищеною вологостійкістю;

  • стійкістю до злежування.

Хороший вендинговий шоколад миттєво розчиняється у воді, не пилить і не забиває вузли.

Додаткові нюанси

Більшості вітчизняних споживачів подобається, коли у чашці гарячого шоколаду утворюється густа пінка, а сам напій виходить поживнішим і жирнішим, ніж звичайне какао. Так і буде, якщо ви придбаєте товар хорошої якості. Крім цього, повинен бути характерний аромат справжнього шоколаду. Звісно, важливі й звичайні для кожного вендора інтереси: доступна вартість і можливість отримати максимальний прибуток з кожної порції напою.

Найкращі бренди

Усім необхідним параметрам повністю відповідає продукція лише кількох іноземних брендів. Вітчизняний виробник також виготовляє гарячий шоколад, але, на жаль, або обсяги надто малі, або якість поки що не на висоті.

Тому, купуючи шоколад для вендингу, зверніть увагу на такі визнані бренди, як ICS, Mokate або Ristora. Вони виготовляють якісну продукцію, причому її ціна є цілком демократичною. Дані виробники є визнаними світовими лідерами в цій галузі, і тисячі позитивних відгуків підтверджують їхню кваліфікацію.

  • ISC – голландська компанія, що підтримує стабільну якість уже 40 років. Має величезний асортимент продукції для вендингу.

  • Mokate – один з лідерів ринку кави Східної Європи, компанія була створена в Чехії, але зараз головний офіс розташований у Польщі. Фірма виникла із сімейного бізнесу ще на початку 20 століття, але зараз вона використовує у виробництві найпередовіші для нашого регіону технології.

  • Ristora – італійський бренд, який працює з гарячим шоколадом та кавовими напоями. Ця продукція використовується не лише для вендингу, а й у сфері ХоРеКа.

Споживачі відзначають, що напої, приготовані з порошку цих марок, мають виражений шоколадний смак і аромат, у міру калорійні, мають апетитну щільну пінку. Звичайно, якщо вашу цільову аудиторію складають дуже заможні та вимогливі покупці, можна замовити ексклюзивний швейцарський шоколад, але його вартість буде в кілька разів вищою.

Види гарячого шоколаду

Якщо ви хочете, аби покупець, який придбав напій у вашому кавовому автоматі, повернувся в майбутньому та ще й порадив точку своїм знайомим, зверніть увагу на деякі важливі моменти. У наші дні в продажу можна знайти бюджетний порошкоподібний гарячий шоколад і дорожчий гранульований.

Для вендингових апаратів пропонується традиційний темний, молочний, білий і ароматизований продукт. У першому випадку напій матиме насичений смак і довгий, трохи гіркуватий післясмак. Другий варіант поєднує в собі бархатисту збалансованість какао й ніжну м'якість вершків. Білий шоколад відрізняється солодкістю й калорійністю, на смак він нагадує згущене молоко. Ароматизовані суміші високо цінують любителі нових смаків і яскравих відчуттів.

Помічено, що чоловіки найчастіше вибирають класичний шоколад, жінки – молочний і білий. Діти віддають перевагу солодкому білому, а підліткам подобаються ароматизовані напої. Добре, якщо ваш автомат зможе запропонувати максимальний асортимент гарячого шоколаду. В іншому орієнтуйтесь на запити своїх покупців.

Чи варто вводити в асортимент апарата гарячий шоколад?

Звісно, ​​варто. Адже це справжній фаворит серед гарячих напоїв, тому покупців у вас не бракуватиме. При цьому зауважте, що вартість високоякісного шоколадного порошку відносно невисока, тому націнка на кожну порцію може становити близько 300 %. Співпрацюючи з магазином EasyVending, ви зможете збільшити розміри доходів, вигідно зігравши на різниці собівартості продукції і відпускної ціни напою. Річ у тім, що ми пропонуємо якісний розчинний шоколад від найкращих світових виробників за найнижчими цінами в Україні.

Керуючись нашими рекомендаціями, ви легко розберетесь у всій різноманітності вендингового шоколаду і зробите правильний вибір. Не забувайте, що найкраща реклама вашої торгової точки – привабливий солодкий аромат, що витає біля торгових автоматів, а також чудовий смак і висока якість пропонованих напоїв.


Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...