Пошук товару або артикулу...

Як обрати інгредієнти для кавових автоматів

Напевно, ви погодитеся, що успіх вендингового бізнесу сильно залежить від якості товару, що продається. Звісно, ​​потрібно брати до уваги багато факторів – прохідність місця, привабливість торгового апарату, своєчасне обслуговування. Однак без якісних інгредієнтів справа швидко зайде у глухий кут. Як же їх обирати? Розгляньмо сьогодні загальні рекомендації, а в наступних статтях поговоримо про конкретні види сумішей.

Вибір сумішей для вендингу: найважливіші поради

Найважливішим фактором вибору інгредієнтів є правильне поєднання ціни та якості. Тобто, щоб і клієнт був задоволений, і ви могли нормально заробити. На цьому етапі вам важливо зрозуміти уподобання ваших покупців. У якихось місцях буде важливіша елітна якість, а в інших – мінімальна ціна. Звідси випливає перша важлива порада.

Зверніть увагу на вартість.

Що мається на увазі? Мінімальна ціна – це добре, якщо ваш клієнт не дуже вимогливий, а також якщо ви впевнені, що якість буде прийнятною. Однак якщо прогадати та купити неякісний продукт, потрібно бути готовим до невдоволення клієнтів та антиреклами з їхнього боку. Тому, як правило, потрібно розглядати пропозиції із середнього сегмента та вище.

Важливо! Якщо у вас звичайнісінька торгова точка, вам не потрібні “круті” бленди за нечувані гроші. Пересічний споживач навряд чи оцінить купаж для гурманів, у якому змішано 6 і більше сортів, якщо за це доведеться переплатити. Але в місцях із вимогливими клієнтами такий варіант може бути доречним. Тоді сміливо встановлюйте найвищу ціну.

Однак сама вартість – ще не зовсім надійний фактор. Будь-який продавець може зробити високу націнку на посередній продукт. Тому треба дивитися ширше. З огляду на це багато досвідчених вендорів дають наступну рекомендацію.

Купуйте невелику кількість продукту на пробу.

Купівля великої партії у невідомого виробника – це завжди величезний ризик. Утім, він набагато нижчий, якщо ви працюєте з компанією-лідером або з тією, яка має хороші відгуки (бажано від тих людей, яких ви особисто знаєте).

Якість продукту визначайте не лише на смак, але й за виглядом та складом. Наприклад, якщо в суміші з кавою потрапить камінчик, це може призвести до поломки торгового апарата. Також можна дослідити склад щодо різних домішок.

Але є ще щось важливе.

Суміш має бути призначена винятково для вендингу.

Наприклад, купажі натуральної кави зазвичай містять арабіку й робусту. Чиста арабіка погано виварюється і втрачає значну частину своїх властивостей (грубо кажучи, вона не вийде настільки ж смачною, як у кавомашині, у кращому випадку це буде трохи погіршена копія, та й напій виходить не міцний). І чиста робуста теж не найкращий варіант, тому що напою бракуватиме благородного аромату. І якщо вам цікаво дізнатися яку вендингову каву краще обрати, то пропонуємо ознайомитися зі статтею вибір кави для кавових автоматів, яка допоможе визначитися з найбільш відповідним варіантом саме для вашого апарату.

Крім того, у сумішей, створених спеціально для вендингу (особливо розчинних), більш придатні для кавових автоматів параметри. Вони не коксуються, швидко і без залишку розчиняються, не створюючи проблем дорогій техніці. Якщо ж цією порадою знехтувати, можна надалі втратити багато коштів на ремонт.

Інгредієнти для кавових апаратів: нюанси

Щодо інгредієнтів для кавових автоматів є також багато додаткових нюансів, які зазвичай вендор починає розуміти при набутті досвіду діяльності. Однак не обов'язково чекати неприємних ситуацій, можна вивчити питання заздалегідь.

  • Упаковка. Де і як зберігалися суміші теж відіграє роль. Важливо, наприклад, щоб упаковка була герметичною та не пропускала повітря, яке особливо погано впливає на каву. Однак порушення герметичності погано позначаються на будь-якому продукті, зокрема через можливе попадання вологи.

  • Свіжість продукту. Дата на упаковці – це важливий показник свіжості продукту. Однак добре було б знати не лише дату фасування і термін зберігання, а й дату обсмаження кави, після якої її властивості починають погіршуватися. Потрібно також приблизно співвіднести дату закінчення терміну придатності та прогнози продажів. Оцініть також запах, що походить від продукту: буває, що за числами він може бути свіжий, а за фактом ви помітите "щось не те".

  • Обсмаження та інші методи виробництва. Потрібно знати загалом про виробничі методи при виготовленні будь-якого продукту, який ви закладаєте в апарат. Визначте собі, які з них прийнятні, а які ні.

Продавайте лише те, що подобається на смак особисто вам!

На закінчення

Звичайно, про кожен з інгредієнтів для кавових автоматів треба говорити окремо. Однак загалом ситуація виглядає так, як ми описали вище. При цьому зауважимо, що в нашому інтернет-магазині завжди можна купити лише якісні інгредієнти за доступною ціною. Вони мають попит і не викликають скарг з боку споживачів.


Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...