Пошук товару або артикулу...

Як вибрати молочний модуль для кавомашин

Якщо ви хочете покращити смак та якість кавово-молочних напоїв, які готуєте у кавомашині, рекомендуємо доукомплектувати її молочним модулем. Це додаткове обладнання, яке дозволяє готувати чудові латте, капучино та інші варіації кавових напоїв із використанням натурального «живого» молока.

Залежно від виробника та моделі, характеристики апарату можуть дещо відрізнятися та мати конструктивні особливості. Тому розповідаємо, на що варто звернути увагу.


Ключові параметри при виборі молочного модуля:

  • скільки типів та рівнів молочної піни він готує;

  • для яких видів молока підходить;

  • наявність автоматичного промивання;

  • сумісність із конкретним кавовим обладнанням;

  • технічні характеристики: габарити, місткість контейнера і т.д.;

  • дизайн.

Очевидно, що чим ширший у молочного модуля функціонал, тим більше різноманітних напоїв ви зможете приготувати, потішивши клієнтів чи гостей. Наприклад, функція збивання, окрім коров'ячого, ще й рослинного молока, як у модуля Cappuccino, дозволяє пропонувати напої для веганів, а багато видів піни, як у RHEA MILK V, дозволяє значно розширити асортимент кавово-молочних напоїв і підвищити їх якість.

Важливо вивчити технічні характеристики: споживчу потужність і габарити модуля, щоб визначити, чи підходить апарат для встановлення на певній локації.

Після купівлі молочного модуля частота та зручність обслуговування кавомашини залежатимуть також від наявності у модуля функції автоматичного промивання, різних конструктивних особливостей та можливого застосування технологічних інновацій. Тому важливо все це враховувати під час його вибору.

Для того, щоб підібрати відповідний молочний модуль для кавового обладнання, проконсультуйтеся у наших менеджерів та техніків – фахівці запропонують вам оптимальне рішення!

Заповніть форму та отримайте детальну консультацію ! Надіслати

Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...