Пошук товару або артикулу...

Густий гарячий шоколад Cacao Mill (69%) для кафе, барів, ресторанів і вдома

Справжній Шоколадний порошок Cacao Mill (69%) для приготування густого гарячого шоколаду.
Компанія «EasyVending» рада запропонувати Вам новинку для приготування густого гарячого шоколаду для кафе, барів, ресторанів і вдома Шоколадний порошок Cacao Mill (69%). На відміну від аналогів, в його склад входить не тільки какао порошок, а й 69% порошку справжнього шоколаду. «У чому різниця?», запитаєте ви. А в тому, що до складу плиткового шоколаду входить не тільки какао порошок, але і какао масло з сухим молоком. Саме тому консистенція завареного Гарячого шоколаду Cacao Mill має смак і густу консистенцію справжнього шоколаду. Решта 31% містить цукор, кукурудзяний крохмаль, какао порошок, трохи солі і ванілін.
Можна обрати:
- гарячий шоколад Cacao Mill 1000 грам. по 240,00 грн.;
- порційний Гарячий шоколад Cacao Mill по 20гр 25 шт. по 159,00 грн.;
- порційний гарячий шоколад Cacao Mill по 25гр. 40 шт. по 300,00 грн.

Спосіб приготування: 1. 20гр. сухого порошку шоколаду Cacao Mill повільно залити 100 мл. гарячого молока інтенсивно помішуючи. Отриману суміш довести до кипіння на повільному вогні або під струменем гарячої пари.

Подавати в чашці як самостійний напій, або прикрасивши маршмелоу. 2. 20гр. сухого порошку шоколаду Cacao Mill повільно залити 50 мл. гарячого молока інтенсивно помішуючи. Отриману суміш довести до кипіння на повільному вогні або під струменем гарячої пари.
Подавати в кавовій чашці з ложечкою. Можна прикрасити збитими вершками, присипати корицею, тертим горіхом або маршмелоу. 3. 20гр. сухого порошку шоколаду Cacao Mill повільно залити 50 мл. окропу інтенсивно помішуючи.
Отриману суміш довести до кипіння на повільному вогні, або під струменем гарячої пари.
Подавати в кавовій чашці з ложечкою. Можна прикрасити збитими вершками, присипати корицею, тертим горіхом або маршмелоу. Зігрійте осінь густим гарячим шоколадом Cacao Mill (69%).


Або приєднуйтесь до її обговорення...
Завантаження коментарів...