Пошук товару або артикулу...
Сучасні технології спрощують наше життя, але дійсно цінні інновації — ті, що відкривають доступ до комфортного життя для всіх без винятку, як у випадку з інклюзивними кавовими автоматами.
Для кавового вендингу весна — це початок «низького» сезону, коли вже починають падати продажі, адже каву більше не купують заради зігрівання.
Хочете оновити свої кавові апарати? Час діяти! Тільки протягом наступних 4 днів ви можете отримати знижку до 50 000 грн на інноваційне обладнання від Jetinno.
Для власників вендингових автоматів постійне оновлення асортименту та впровадження нових смакових трендів стають запорукою лояльності клієнтів і зростання прибутку. Один із таких трендів — раф на основі мілкшейку.
Кава RTD (Ready-to-Drink) — це готовий до вживання напій, що являє собою заздалегідь приготовану каву в зручній тарі: пляшці, бляшанці або упаковці тетрапак.
Підготували для вас календар ключових кавових подій на 2025 рік в Україні та за кордоном, які допоможуть вам залишатися в курсі останніх тенденцій індустрії, встановлювати нові ділові зв'язки та розширювати свої знання про каву.
Смак і якість кавових напоїв – одна з ключових складників успіху в кавовому бізнесі, тож давайте розберімося, як наблизити їх до ідеалу.
Ціни на каву стрімко зростають як в Україні, так і на світовому ринку. У 2024 році вартість кави збільшилася на 11%, і ця тенденція зберігається. Прогнозується, що вже в лютому чашка еспресо коштуватиме 70 грн, а лате та капучино подорожчає до 100 грн в середньому.
Починаємо рік із будування планів! У 2025 році вже заплановано кілька значущих міжнародних виставок у сфері вендингу та суміжних галузей, частина з яких пройде в Україні.
Цей рік став справжнім проривом для компанії EasyVending. Ми раді поділитися з вами нашими основними досягненнями й важливими віхами в розвитку нашого бізнесу у 2024 році.
Вендинговий бізнес в Україні — одна з найпривабливіших моделей для підприємців-початківців завдяки автоматизації, мінімальним операційним витратам і дедалі більшої популярності у споживачів.
Зима — це час зігрівальних напоїв, затишних ароматів і яскравих смаків. Оновіть меню вашого кавового автомата або кав'ярні самообслуговування, щоб привернути увагу клієнтів і підвищити продажі на піку холодного сезону. Розповідаємо, як додати в меню зимові нотки та створити святковий настрій.